La setmana passada van visitar el Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge el president del Centre Comarcal Lleidatà de Barcelona, senyor Miquel Àngel Gento, i l’artista gràfic, Josep Maria Alarcón.

També van aprofitar per visitar l’exposició “Cartes de restaurants del món” d’Enric Ribera Gabandé i Pilar Rius i l’Alberg del Pelegrí del Camí de Sant Jaume.

El Centre Comarcal Lleidatà es va fundar l’any 1927 a Barcelona. És una entitat principalment formada per persones originàries de Lleida que per diferents motius s’han establert a Barcelona. Es dedica a difondre els valors de la cultura lleidatana mitjançant la celebració de tota mena d’actes culturals. L’any 1993 se li va concedir la Creu de Sant Jordi i el 2002 la Medalla al mèrit cultural de l’Ajuntament de Barcelona. Per conèixer amb més profunditat aquesta associació poden consultar el web www.cclleidata.cat .

Per altra banda, Josep Maria Alarcón és un artista interdisciplinari pròxim a les corrents de l’ informalisme gestual – matèric. Ha exposat a Nova York i té obra en diferents museus i col·leccions particulars i públiques d’Estats Units, Sèrbia, Itàlia, França i Alemanya entre altres.

Visita centre

Els comentaris estan tancats.