Aquest mes han visitat el Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge, alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Sant Jaume – Les Heures de Lleida i membres de l’Associació Amics de la Seu Vella.

Durant la seva visita els alumnes de Sant Jaume – Les Heures van conèixer, entre d’ altres, com era la vida quotidiana en un poble del Front del Segre durant el conflicte bèl·lic, van visionar el documental “El dolor del silenci” i van visitar les trinxeres del Tossal dels Morts. També van aprofitar per veure l’exposició “El dia a dia de la Segona Guerra Mundial” que actualment es pot veure a la Sala d’exposicions Lola Casadellà del CIGC.

D’altra banda, amb els Amics de la Seu Vella també vam visitar l’esglèsia Sant Miquel Arcàngel d’Alcoletge acompanyats de l’historiador Daniel Rubio, que ens va explicar anècdotes i peculiaritats sobre aquest emblemàtic edifici. Un cop acabada la visita a les trinxeres, es va realitzar la XII Caminada Popular de la Seu Vella pel Patriomoni Mundial amb arribada al Campanar de la Seu Vella.

Els comentaris estan tancats.