Per tercer any consecutiu, el Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge rep la visita dels alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Episcopal de Lleida.

El passat mes de març,  el Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge va rebre la visita d’una setantena d’alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Episcopal de Lleida.

Durant la seva visita, els alumnes van escoltar atentament les explicacions del director del Centre, el Sr. Carles de la Torre, i van conèixer, entre d’ altres, com era la vida quotidiana en un poble del Front del Segre durant el conflicte bèl·lic. Posteriorment,  el grup es va dirigir a  les trinxeres del Tossal dels Morts, des d’on van poder comprovar la situació privilegiada de la fortificació, a més de gaudir d’unes vistes magnífiques de la comarca .

Des del Centre d’Interpretació Ermengol Piró volem agrair especialment al professorat de l’Episcopal, en especial la Marina, l’Anna, la Irene, la Vanessa, la Maria i el Marc pel seu interés i fidelitat, ja que aquest és el tercer any que ens visiten. Fins aviat !!!

Els comentaris estan tancats.