– Un centenar de membres de l’Associació va visitar el passat diumenge 25 de Maig, l’Alberg del Pelegrí, el Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge i les trinxeres del Tossal dels Morts

L’Associació d’Amics del Camí de Sant Jaume de Sabadell va organitzar una caminada per un tram del Camí Català amb sortida del Palau d’Anglesola i arribada a Alcoletge.

La caminada, amb un centenar de participants provinents majoritàriament de Sabadell, de l’àrea metropolitana de Barcelona i municipis del Pla d’Urgell, va començar a les 07:30 hores i al voltant de les 12:30 hores van arribar al nostre poble.

Els participants de la caminada, un cop refets de l’esforç, van visitar les instal·lacions de l’Alberg del Pelegrí, el Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge i les trinxeres del Tossal dels Morts. Tot seguit, la gran majoria, es va quedar a dinar en un restaurant del nostre poble.

Cal recordar que és el segon any que ens visiten els integrants de l’Associació d’Amics del Camí de Sant Jaume i des de l’Ajuntament els agraïm el seu esforç per potenciar i difondre el nostre Alberg del Pelegrí.

 

Els comentaris estan tancats.