– L’actuació es farà dintre de la 1a fase de museïtzació del Centre d’Interpretació de la Guerra Civil “Ermengol Piró”

L’Ajuntament d’Alcoletge continua treballant en el procés de museïtzació del Centre d’Interpretació de la Guerra Civil “Ermengol Piró” i com una de les primeres actuacions a portar a terme, atès que es considera de vital importància, és la preservació de la memòria viva dels testimonis que van viure la Guerra Civil en la nostra població.

Per aquest motiu, s’ha encarregat a la Universitat de Lleida, per mitjà del Centre de Valorització i Dinamització del Patrimoni Cultural, la producció d’un audiovisual de testimonis sobre la Guerra Civil i la Postguerra, que es farà entre els veïns d’Alcoletge.

Aquesta actuació està pressupostada en 7.080€, i consistirà en la recollida de fonts orals i enregistrament mitjançant tècniques audiovisuals de testimonis directes d’aquesta etapa històrica, així com la localització i selecció de testimonis, l’edició de les entrevistes i el lliurament dels suports en DVD a l’Ajuntament.

Un cop estigui editat el DVD es farà una presentació pública del mateix i es donarà a conèixer a tots els veïns i veïnes.

Categories: General

Els comentaris estan tancats.