Es presenta l’obra d’adequació del Tossal dels Morts i trinxeres per la millora dels serveis turístics del municipi i recuperació del patrimoni de la Guerra Civil

El Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria per presentar operacions susceptibles de cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Rural (FEDER).

S’hi poden incloure obres que tinguin com a objectius millorar els serveis turístics, protegir i conservar el patrimoni cultural i la regeneració urbana i rural.

Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Alcoletge ha elaborat, aprovat i presentat a la convocatòria, l’avantprojecte “Adequació del Tossal dels Morts i trinxeres per la millora del serveis turístics del municipi i recuperació del patrimoni de la Guerra Civil”, amb un import total de 407.825’69 euros.

L’objecte inclou la recuperació dels vestigis de la Guerra Civil, per tal de restaurar-los i fer-los visitables, la millora dels accessos, construcció d’un amfiteatre a cel obert, creació d’una àrea de descans i parc infantil, enjardinament i repoblació amb flora autòctona, senyalització dels espais de Memòria i eliminació de la línia de mitja tensió, entre altres millores.

Aquest projecte es preveu com a complementari al ja executat i també cofinançat amb Fons FEDER, com és el Centre d’Interpretació del Patrimoni de la Guerra Civil “Ermengol Piró”.

Imatges de l’entrada de les trinxeres i del Tossal dels Morts

Categories: General, Portada, Subvencions

Els comentaris estan tancats.