Al Centre d’Interpretació del Patrimoni de la Guerra Civil “Ermengol Piró” s’exposaran fotografies de Josep Maria Pérez Molinos

L’Ajuntament d’Alcoletge i el Museu d’Història de Catalunya han organitzat l’exposició Catalunya en guerra i postguerra, on s’exhibiran fotografies de Josep Maria Pérez Molinos.

L’exposició es podrà visitar al Centre d’Interpretació del Patrimoni de la Guerra Civil “Ermengol Piró” del 18 al 25 d’abril. L’horari obert al públic serà de dimarts a divendres, de 17:00 a 19:30 hores, dissabte i diumenge, d’11:00
a 14:00 hores, i el dia 23 d’abril, d’11:00 a 14:00 i de 17:00 a 19:30 hores.

Aquesta exposició fotogràfica ofereix una selecció d’imatges del fotògraf Josep Maria Pérez Molinos (Barcelona, 1921-2004) que són un retrat excepcional fet de primera línia i que mostren els canvis profunds experimentats per la societat catalana entre els convulsos anys revolucionaris de la guerra i la instauració del nou ordre franquista.

Les fotografies que aquí s’exposen van poder ser recuperades gràcies a uns negatius que Pérez Molinos va amagar al seu domicili familiar i que no van ser descobertes fins poc abans de la seva mort, l’agost de 2004.

Fotografies que formen part de la mostra

Categories: Exposició, Portada

Els comentaris estan tancats.