– Les obres s’han adjudicat a l’empresa DECOBLOCK BARCELONA S.L. per un import de 304.938’29 euros

– L’Ajuntament d’Alcoletge ha aconseguit una subvenció de la Unió Europea de 215.358’03 euros per executar aquest projecte

Recentment s’ha adjudicat a l’empresa Decoblock Barcelona S.L. les obres d’ adequació del Tossal dels Morts i trinxeres per a la millora dels serveis turístics del municipi i recuperació del patrimoni de la Guerra Civil , per un import de 304.938’29 euros (IVA inclòs).

L’Ajuntament ha adjudicat aquesta obra a l’empresa que ha fet l’ oferta més avantatjosa en el seu conjunt, que ha consistit en una important rebaixa econòmica en el preu de sortida i, a més, farà millores per valor de 78.702’91 euros .

Amb aquesta actuació es recuperarà els vestigis de la Guerra Civil , per tal de restaurar-los i fer-los visitables , es millorarà els accessos , es construirà un amfiteatre a cel obert , es crearà una àrea de descans i parc infantil , s’ enjardinarà i repoblarà la zona amb flora autòctona, es senyalitzarà els espais de Memòria i s’ eliminarà la línia de mitja tensió , entre altres millores.

Aquest projecte es preveu com a continuïtat i complementari al ja executat i també cofinançat amb el Fons FEDER, com és el Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró”.

Per executar aquest projecte, l’Ajuntament d’Alcoletge ha aconseguit una subvenció del Fons Europeu pel Desenvolupament Rural (FEDER) que convoca la Unió Europea i gestiona la Generalitat de Catalunya, per valor de 215.358’03 euros.

Aquesta obra té com objectiu dotar de més espais públics al municipi, millorar els serveis turístics, protegir i conservar el patrimoni històric i cultural.

Està previst que les obres comencin durant les properes setmanes.

Entrada de les trinxeres Tossal dels MortsDSC00097

Els comentaris estan tancats.