– Aquests dies estan participant en el rodatge del capítol pilot de Rotten Rain

L’actor Màrius Hernández i l’actriu Aida Flix han visitat aquesta tarda el Centre d’Interpretació de la Guerra Civil “Ermengol Piró” d’Alcoletge.
Tots dos es troben aquests dies a la comarca del Segrià per tal de participar en el rodatge de la pel·lícula Rotten Rain, en la qual col·labora l’Ajuntament d’Alcoletge, i han aprofitat un descans en el seu treball per tal de visitar les instal·lacions del Centre d’Interpretació.

També us informem que durant aquesta setmana s’ha gravat algunes escenes d’aquesta pel·lícula en el municipi d’Alcoletge.

Màrius Hernàndez és un conegut actor català, que interpreta el personatge del Pitu Arbós en la coneguda sèrie de TV3, La Riera. Entre altres treballs, també ha participat en la sèrie Estació d’Enllaç.

Aida Flix és una actriu lleidatana, i aquests dies ha estat notícia per ser elegida, per segon any consecutiu, per participar al tradicional anunci de Nadal d’una coneguda marca de cava català. Destaca també la seva participació en diferents sèries de televisió, entre les quals destaquen, Amar en tiempos revueltos, Gran Hotel i Gran Nord.

DSC00356

Imatge de la seva visita, acompanyats de l’alcaldessa d’Alcoletge, Alexandra Cuadrat, i la Regidora de Cultura, Annabel Encontra

Els comentaris estan tancats.