JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI

6, 7 I 8 D’OCTUBRE (ENTRADA GRATUÏTA)

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L’edició 2017 a Catalunya se celebrarà els dies 6, 7 i 8 d’octubre. Enguany, el lema suggerit pel Consell d’Europa és ‘Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats’ per posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura, la importància del medi ambient sobre els estils de vida de les persones i la influència que té sobre el benestar i el creixement socioeconòmic de les comunitats.
Els palaus, els castells, els monestirs, les fàbriques, els jardins històrics i altres espais patrimonials relacionats amb la natura, obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i oferiran activitats per donar a conèixer en profunditat el seu patrimoni comú, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.
UNA AGENDA EN LÍNIA
Les JEP són la festa del patrimoni i els diferents municipis i entitats organitzen un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics: visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions… Consulta-les totes a l’agenda en línia, un espai perquè tots els usuaris tinguin al seu abast, sigui a través de l’ordinador o a través d’un dispositiu mòbil, la programació completa de les JEP 2017.

http://patrimoni.gencat.cat/JEP2017

Dins d’aquestes jornades de portes obertes s’inclou la Visita al Centre d’Interpretació de la Guerra Civil d’Alcoletge organitzada per part del Centre d’Estudis Comarcals del Segria.

Oportunitat única per venir a gaudir de l’exposició:
TRINXERES I NIUS DE METRALLADORES
ALCOLETGE, LA NORA I MORADILLA
del 4 d’Abril al Novembre del 1938
Línia L1-1ª. Línia de Defensa – VICENTE ROJO

Categories: General

Els comentaris estan tancats.