El divendres 15 de març i dissabte 16 de març també es faran jornades de portes obertes amb visites guiades

El proper dijous, dia 14 de març, a les 19 hores es farà l’acte d’inauguració de la Museïtzació del CIGC – Front del Segre – “Ermengol Piró”, sota la presidència de l’Il.lm. Sr. Àngel Ros i Domingo, alcalde de Lleida.

La museïtzació del CIGC ha estat dirigida pel Centre de valorització i dinamització del patrimoni cultural, organisme de la Universitat de Lleida (UdL) que ha preparat un recorregut per la vida quotidiana en una població en ple Front del Segre i ha posat de relleu la importància d’aquest episodi que va ocórrer en les nostres contrades, dins de la Guerra Civil Espanyola.

En aquesta labor, l’Ajuntament d’Alcoletge ha rebut l’ajut desinteressat de veïns i veïnes del municipi que han aportat objectes, documents i els seus testimonis per oferir-ho al patrimoni comú, així com d’altres Ajuntaments i institucions públiques.

Posteriorment, i perquè tothom pugui apreciar l’espai amb tranquil·litat, es faran dues jornades de portes obertes, amb visites guiades gratuïtes per a tots els públics, els dies 15 i 16 de març.

 

Categories: Notes de Premsa, Portada

Una Resposta fins ara.

  1. […] de Lleida, Àngel Ros ha presidit aquest dijous la inauguració de la Museïtzació del Centre d’Interpretació del Patrimoni de la Guerra Civil “Ermengol Piró” a Alcoletge, dedicat a l’estudi i conservació del patrimoni de la Guerra Civil, en especial del […]