Durant la visita es van entrevistar amb diferents veïns per obtenir informació dels antics refugis

El passat cap de setmana, diferents membres del Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, entre els quals hi havia experts en arqueologia i història de la Guerra Civil, van visitar el Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” i les trinxeres del Tossal dels Morts.

El Centre d’Estudis Comarcal del Segrià és una associació que té com a finalitat activar, dinamitzar i acollir projectes de recerca i estudis sobre el patrimoni cultural, històric, natural i social, per tal de difondre el coneixement de la comarca del Segrià.

Actualment estan treballant en la elaboració d’un recull de tota la bibliografia referent al Front del Segre, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoletge. Aquesta documentació, més endavant, estarà a disposició en el fons documental del CIGC.

Durant la visita al nostre municipi, es van entrevistar amb diferents veïns i veïnes de la nostra població per poder documentar la ubicació dels antics refugis que hi havia al peu del Tossal dels Morts, actualment desapareguts.

 

Els comentaris estan tancats.