– L’acte es celebrarà el proper divendres, 16 de gener, a les 20:30 hores a la Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Alcoletge

– A l’inici de l’acte es farà la presentació del llibre 10 cartes, corresponent a la primera edició del certamen. Aquesta presentació anirà a càrrec de Paquita Sanvicén

El proper divendres, 16 de gener, a les 20:30 hores, es celebrarà l’acte de lliurament del premi del II Certamen literari de Cartes Epistolae sobre la Guerra Civil.

L’acte, que es farà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament d’Alcoletge, contarà amb la participació del pianista Daniel Ariño, i es farà lectura de l’obra guanyadora.

El premi d’aquest certamen, coorganitzat per l’Ajuntament d’Alcoletge i el Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró”, consisteix en 600 euros i una escultura de Tomàs Ródenas. Així mateix, es publicarà un llibre amb un recull d’obres seleccionades.

A l’inici de l’acte es farà la presentació del llibre “10 cartes” que recull la carta guanyadora i les finalistes de la 1a edició del Certamen. Aquesta presentació anirà a càrrec de Paquita Sanvicén.

L’acte és obert a tothom.

10 cartes de la guerra civil 2014

“10 cartes de la guerra civil” – 2014

Portada 10 cartes de la Guerra Civil Epistolae 2014Portada 10 cartes de la Guerra Civil Epistolae 2014Portada 10 cartes de la Guerra Civil Epistolae 2014

 

Els comentaris estan tancats.